Logo - Rok změny 2016

                                                                       OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
ochrana_osobnich
K ochraně vašich soukromých údajů přistupujeme velmi zodpovědně a tak jsou všechny vaše osobní údaje (emailové adresy i jiné) zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Dále děláme vše proto, abychom vámi svěřené údaje zabezpečili proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.

Na vaše vyžádání jsme schopni odeslat informace o tom, jaké údaje o vás na našem webu evidujeme. V případě navštívení našich stránek, zaznamenáváme standardním způsobem IP adresu, přidělenou vaším poskytovatelem, www stránku, z které nás navštívíte, jednotlivé navštívené stránky našeho webu a datum a délku vaší návštěvy. Další osobní údaje jako jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenáváme jen v případě, že nám je poskytnete dobrovolně. Například registrací na našem webu, nákupu produktů, soutěží či vyplnění formulářů, testů či anket.

Sesbírané obchodní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely. A to vždy pouze v přiměřeném rozsahu.

Vaše osobní údaje slouží k tomu, abychom vás mohli informovali o nabídkách či službách, které poskytujeme, případně k další komunikaci v rámci naší obchodní strategie. Získávání informací tohoto typu je zcela dobrovolné a nemáte-li o ně zájem, můžete nás kontaktovat a kdykoliv se od nich odhlásit. Např. v patičce každého našeho emailu naleznete tlačítka „Odhlásit se“, kterým tak můžete učinit.

Pro usnadnění vaší orientace a pohybu na našich stránkách využíváme ukládání souborů cookies ve vašem prohlížeči.

Máte-li jakékoliv dotaz či vám není cokoliv jasné, neváhejte se ozvat na adresu rokzmeny@gmail.com.

Samuel Hornek
Náměstí 28.Října 1535
413 01 Roudnice nad Labem
IČ: 73850969 (plátce DPH)